RMaudio

Η εταιρεία

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2007 µε έδρα, υποκατάστημα και αποθήκες στο Μοσχάτο Αττικής.

Στα 12 χρόνια της επιτυχηµένης παρουσίας της στην ελληνική αγορά, η RM AUDIO επαναπροσδιορίζει καθηµερινά τις έννοιες της σταθερότητας, της αξιοπιστίας, της άµεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης και της επαγγελµατικής αλλά και προσωπικής εξέλιξης, στο απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται.

Μέσα από ευέλικτες διαδικασίες, τεχνογνωσία και συνεχή βελτίωση στις προσφερόµενες υπηρεσίες dry hire και p.a., η εταιρία ανταποκρίνεται άµεσα στις ανάγκες των συνεργατών της και αποτελεί σηµείο αναφοράς ανάµεσα στις εταιρείες του κλάδου. Με γνώµονα τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών της, η RM AUDIO σχεδιάζει την µακροπρόθεσµη στρατηγική της και επενδύει στους παρακάτω βασικούς άξονες:

  • -  Βελτίωση οργανωτικών δομών.

  • -  Εκπαίδευση προσωπικού και συνεργατών.

  • -  Επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες.

 

Στις βασικές δραστηριότητες της εταιρείες συγκαταλέγονται οι παρακάτω:

-  Εισαγωγή και εμπορία ηχητικών συστημάτων, ηλεκτρονικών και ψηφιακών ειδών, καθώς και προϊόντων επαγγελματικού φωτισμού. Χονδρικό και λιανικό εμπόριο μικροφώνων, ακουστικών, καλωδίων, βυσμάτων, συνεδριακών συστημάτων, ενισχυτών ήχου, μεγαφώνων, κονσολών ήχου και φώτων και όλων των συναφών ειδών και εξαρτημάτων για επαγγελματική, οικιακή χρήση ή κάθε άλλη χρήση, καθώς και παντός τύπου οπτικοακουστικών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, ηλεκτρολογικού υλικού, πινάκων ρεύματος, εξεδρών, ικριωμάτων, αναβατόριων, κερκίδων όλων των τύπων, σκηνικών, συστημάτων στηρίξεων, ξύλινων πατωμάτων, μουσικών ργάνων, κουτιών μεταφοράς και αποθήκευσης εξοπλισμών με όλα τα παρελκόμενα τους και ότι άλλο έχει σχέση με τις υπηρεσίες συναυλιών και θεαμάτων, τηλεοπτικών καναλιών και ραδιοφωνικών σταθμών.

-  Υπηρεσίες ενοικίασης κάθε είδους συστημάτων και υλικού εξοπλισμού που διαθέτει η εταιρεία.

-  Προσφορά υπηρεσιών P.A (Public Address) και ηχοφωτιστική κάλυψη σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.

-  Ταυτόχρονη παροχή πλήρους πακέτου υπηρεσιών (μελέτη, μεταφορά, τοποθέτηση εγκατάσταση, service).

-  Υπηρεσίες παραγωγής και οργάνωσης live μουσικών συναυλιών και την εύρεση καλλιτεχνών.

-  Διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένη την ενοικίαση καρεκλών, τραπεζιών, αθλητικών ειδών, διαφημιστικών και υπηρεσιών που αφορούν την εστιαση (catering-bar).

-  Υπηρεσίες ηχοληψίας, παραγωγή οπτικοακουστικών έργων, φωτιστή, βίντεο, φωτογραφίας, υπηρεσίες μαγνητοφώνησης συνεδρίων και καταγραφής πρακτικών με εκτυπώσεις και όλες τις συναφείς εργασίες που αφορούν τις  παραπάνω δραστηρίοτητες.

-  Υπηρεσίες ενοικίασης, τοποθέτησης και εγκατάσταση σκηνικών και κερκίδων.

 

Η ομάδα μας

Η RM AUDIO σέβεται το προσωπικό της και επενδύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του. Η Εταιρεία διαθέτει ένα έμπειρο, ειδικευμένο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, με τις κατάλληλες γνώσεις και ειδικότητες (ηχοληπτών, φωτιστών, ηλεκτρολόγων, ηλεκτρονικών οπικοακουστικών συστημάτων). Όλα τα μέλη της ομάδας διαθέτουν εξειδίκευση και σημαντική προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχες εργασίες, ενώ ενημερώνονται διαρκώς ενημερωμένο για όλες τις νέες τεχνολογίες. Στόχος της ομάδας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση πελατών, η 24ωρη τεχνική υποστήριξη, καθώς και η παροχή μεγάλης ποικιλίας προϊόντων που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Michalis Ressos

CEO / Project Manager

RMaudio Team

All Members

 

 

 

Τα πιστοποιητικά μας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η RM AUDIO λειτουργεί σε ένα προηγµένο τεχνολογικά περιβάλλον, µε υψηλές προδιαγραφές, που ελέγχονται από Σύστηµα Διασφάλισης Ποιότητας πιστοποιηµένο κατά ISO 9001:2008. 

Επίσης, η Εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιητικά CE των εξοπλισμών της, εγγυήσεις καλής λειτουργίας, καθώς και κάθε είδους πιστοποίηση που παρέχουν τα εργοστάσια κατασκευής των ηχοφωτιστικών συστημάτων που η RM AUDIO εκπροσωπεί ως αποικλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.     

 Κατεβάστε το πιστοποιητικό